Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κυκλοφόρησε νέα έκδοση ενημέρωσης 1.07 για το Gran Turismo 5



Κυκλοφόρησε νέα έκδοση ενημέρωσης για το Gran Turismo 5.
H νέα ενημέρωση είναι η 1.07 και παρακάτω παραθέτονται οι αλλαγές που έγιναν όπως προβλήθηκαν στο ελληνικό Gran Turismo 5.

Το βασικό περιεχόμενο της ενημέρωσης είναι το εξής:

[Σημαντικές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά]

Κατάταξη φίλων

Στα δοκιμαστικά πλαγιολίσθησης και στα Δοκιμαστικά χρονομέτρησης, μπορείτε στο εξής να προβάλλετε πίνακες κορυφαίων οι οποίοι περιλαμβάνουν μόνο τους φίλους σας. Ενώ παλιότερα ήταν δύσκολο να εντοπίσετε τους φίλους σας στους πίνακες κορυφαίωνμ αυτή η αλλαγή σας διευκολύνει να συγκρίνετε τους χρόνους σας σε σχέση με τους χρόνους τρων φίλων σας, ενώ σας επιτρέπει να αγωνιστείτε μόνο με τους φίλους σας για τους καλύτερους γύρους και τις υψηλότερες  βαθμολογίες.

[Αποκατάσταση γνωστών προβλημάτων]
-Ο υπολογισμός των Βαθμών απόδοσης (BA), οι οποίοι αποτελούν δείκτη για την απόδοση ενός  αυτοκινήτου, στο εξής γίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η επιλογή των ελαστικών. Μπορείτε πια να συνδυάζεται τον περιορισμό των βαθμών απόδοσης και τον περιορισμό των ελαστικών όταν ρυθμίζετε τους κανονισμούς για ένα σαλόνι.
-Διορθώθηκε το πρόβλημα κατά το οποίο η απόδοση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξανόταν/μειωνόταν μετά από ένα συγκεκριμένο διάστημα οδήγησης.
-Οι ληφθείσες επαναλήψεις από τις Κατατάξεις των Διοργανώσεων σεζόν στο εξής προβάλλονται σωστά.

[Άλλες αλλαγές]
Απαγορεύεται πλέον η αγοραπωλησία αυτοκινήτων που κοστίζουν περισσότερο από 1.000.000.000 Μονάδες.
(συμπεριλαμβανομένων όσων προέρχονται από κουπόνι μπόνους αυτοκινήτου), προκειμένου να προλαμβάνονται τυχόν προβλήματα κατά τη διαδικασία  αγοραπωλησίας. Όταν γίνεται δανεισμός αυτοκινήτων μεταξύ φίλων, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε το σύστημα δανεισμού αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου