Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ακόμη μία δύσκολη μέρα για τους hacker του PS3



Όπως σας έχουμε ενημερώσει ουκ ολίγες φορές η Sony έχει πάρει πολύ σοβαρά την πειρατεία αλλά και γενικότερα το jailbreak στο PS3. Οι τελευταίες κινήσει που έκανε η εταιρία το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ειδικά σήμερα έχουμε να σας ενημερώσουμε με πολύ σοβαρά θέματα. Η μέρα ξεκίνησε με ενημερωτικό δελτίο της SCEA η οποία ανακοίνωσε δύο νέες διευθυντικές θέσεις που άνοιξε και οι οποίες είναι:

  • Senior Corporate Counsel, καταπολέμηση της πειρατείας και προστασία της μάρκας - Requisition ID 02289
  • Senior Paralegal, καταπολέμηση της πειρατείας και προστασία της μάρκας – Requisition ID 02288
Δυστυχώς οι άσχημες ειδήσεις δεν τελειώνουν εδώ, αλλά αντιθέτως τώρα αρχίζουν. Πριν λίgο ενημερωθήκαμε πως η αστυνομία πέρασε μια όχι τόσο φιλική επίσκεψη από το σπίτι του graf_chokolo, κατάσχοντας όλους τους υπολογιστές του! Ο ίδιος αναφέρει:
"Παιδιά η Sony σήμερα ήρθε από το σπίτι μου με την αστυνομία και πήρε όλα τα πράγματα μου μαζί με τους λογαριασμούς μου. Γι αυτό να είστε προσεκτικοί από εδώ και πέρα."

Και ενώ νομίζαμε πως τελείωσε η δουλειά της Sony για σήμερα, έρχεται μια τελευταία ανακοίνωση από τον Mathieulh αυτή τη φορά, οποίος μας ενημέρωσε πως το ps3wiki θα κλείσει φοβούμενος επιδρομή από τη Sony. Δυστυχώς ακόμα ένα site αξιόπιστων πληροφοριών κλείνει.

Από την πλευρά σας το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συγκεντρώσετε όσες πληροφορίες σας φαίνονται χρήσιμες πριν εξαφανιστούν δια μαγείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου